Servicii de consiliere
Uneori, desi stii exact ce senzatie vrei sa iti inspire casa ta, poate fi greu sa alegi solutia tesatura sau culoarea perfecta pentru tine. Consilierii nostri te pot ajuta cu sfaturi si recomandari, cu exemple sau pur si simplu cu intrebari, ca tu sa iti clarifici si definesti asteptarile.
Servicii de masurare profesionala
Se spune ca trebuie sa masori de doua ori ca sa tai o data. Suntem de acord, in urma unei in selectii riguroase in showroom-ul nostru, din miile de tesaturi, modele si culori, echipa noastra poate veni la tine acasa cu paletarele alese impreuna, pentru a lua masuratori precise si a se asigura ca tu vei primi produse care se potrivesc perfect cu designul casei tale.
Servicii de croitorie
In atelierul nostru de croitorie taiem la dimensiune, tivim, punem rejanse si finisam perdele si draperiilor alese de tine.
Servicii de montare
La final, mai e doar un pas: sa te asiguri ca perdelele sau draperiile pe care le-ai ales sunt montate cu grija la locul lor. Ne ocupam de serviciu complet, montam sistemele de prindere si tesaturile aferente cu ajutorul echipei noastre de montatori. Ca sa iti fie mai usor si sa fii sigur ca totul va iesi perfect.