DESPRE COLECȚIA NOASTRĂ

Nevoia permanentă de nou, de îmbunătățire a calității și de a oferi țesături trainice clienților noștri ne-au determinat să mergem anual la târgurile de profil din Europa. Astfel, în cei 11 ani de activitate, am adăugat în colecția noastră de perdele și draperii nume mari de producători și branduri europene, precum: Gonzalo Ferri, Lech, Eustergerling, Ambienta Italia, Wintex Tessitura, Bancroft UK.

Ce conține colecția noastră

Colecția noastră conține țesături naturale sau în compoziție cu poliester, țesături certificate la nivel european, țesături lucrate exclusiv în fabrici din țări europene ca Spania, Italia, Anglia și, în curând și România.

Ce țesături îți oferim

Deși piața este mereu în schimbare, am reușit să păstrăm vie tradiția țesăturilor cu procent mare de bumbac, mătase, in sau lână sau 100% naturale.

Iubim natura

Focusându-ne pe necesitățile clienților noștri, am reușit să creem o colecție diversificată ce cuprinde: țesături clasice, țesături cu model și țesături versatile. Cu toate astea, țesăturile noastre provin din surse sigure, sustenabile, nepoluante. Toate țesăturile noastre sunt certificate OEKO TEX.

 

[]