Fibre ceramice – antifoc

Țesătura care rezistă la temperaturi de până la 1730°C!

Fibrele ceramice sunt foarte des întâlnite în arhitectură sau medii tehnice, deoarece sunt foarte eficiente.

Suprafețele din fibră superficială sunt exonerate și nu sunt clasificate drept carcinogene de către IARC sau în conformitate cu orice reglementări naționale și la nivel global.
Această țesătură oferă o bază stabilă și nu se deformează la temperaturi foarte mari, își păstrează structura și compoziția, chiar dacă este supusă unei temperaturi superioare, izolează termic, dar și electric. Aceste textile sunt compuse  ceramice cu fibre organice sau anorganice. Au capacitatea de a fi ignifuge, termorezistente și foarte dure. Sunt, de altfel, și chimico-rezistente, așadar niciun fel de acid nu va interveni asupra țesăturii. Dacă ești interesat să îți aperi casa de un hazard natural sau provocat, cum ar fi un incendiu  puternic, această țesătură NU IA FOC.  În cazul în care există descărcări electrice, această țesătură este un bun izolator electric.

 Noi îți propunem acest textil în interior, pe zone care pot avea contact direct cu focul sau unde pot exista scurt-circuite electrice, deoarece poate diminua efectele negative ale acestora.

Datorită aspectului natural rugos, îl poți folosi în interioare cu un stil relaxat. Draperiile sunt un item potrivit pentru această țesătură, dar și pentru traverse sau covoare.
Dacă ești fan al stilurilor mediteraneene, boho chic, nordic, provencale sau chiar industrial le poți obține cu ușurință și poți sta liniștit, atunci când optezi să ai în căminul tău țesături cu fibre ceramice.

De obicei, vin în culori naturale, cum ar fi: alb, alb/gri, greige, culoarea untului sau vanilla. Dacă vrei să ai o casă inteligentă, care să te ajute în caz de urgență, dar îți dorești și un design plăcut,  îți propunem o țesătură cu fibră ceramică pentru draperii asortată cu o bancă din lemn și ceva perne pastelate, lângă care puteți așeza un minibar pentru musafiri. Integrează  lângă draperie câteva plante în ghivece de teracotă pentru a avea un ambient plăcut și ceva mai mult oxigen.

Suntem siguri că veți fi sufletul petrecerii!

[]