Ce oferim?

Servicii de consiliere
Uneori, deși știi exact ce senzație vrei să îți inspire casa ta, poate fi greu să alegi soluția, țesătura sau culoarea perfectă pentru tine. Consilierii noștri te pot ajuta cu sfaturi și recomandări, cu exemple sau pur și simplu cu întrebări, ca tu să îți clarifici și definești așteptările.
Servicii de măsurare profesională
Se spune că trebuie să măsori de două ori ca să tai o dată, iar noi asta facem! În urma unei selecții riguroase în showroom-ul nostru, din miile de țesături, modele și culori, echipa noastră poate veni la tine acasă cu paletarele alese împreună, pentru a efectua măsurători precise și a se asigura că tu vei primi produse care se potrivesc perfect cu designul casei tale.
Servicii de croitorie
În atelierul nostru de croitorie tăiem la dimensiune, tivim, punem rejanse și finisăm perdelele și draperiile alese de tine.
Servicii de montare
La final, mai e doar un pas: să te asiguri ca perdelele sau draperiile pe care le-ai ales sunt montate cu grijă la locul lor. Ne ocupăm de serviciu complet, montăm sistemele de prindere și țesăturile aferente, cu ajutorul echipei noastre de montatori. Ca să îți fie mai ușor și să fii sigur că totul va ieși perfect.

[]