Cumpărături online

CUM POT GĂSI UN ANUMIT ARTICOL?

Produsele sunt clasificate în diferite categorii (Lenjerii de pat, Baie, Masă, Camera de zi etc.), şi fiecare categorie, în subcategorii.

Accesează subcategoria corespunzătoare din meniul din stânga, pentru a vedea produsele pe care le conţine. Există grupuri de articole în care poţi alege mărimile şi culorile înainte de a le cumpăra. De asemenea, poţi utiliza bara de căutare situată în partea superioară a paginii web, pentru a găsi articole.

CUM ADAUG UN ARTICOL ÎN COŞUL MEU?

După ce ai ales un articol, culoarea acestuia (dacă este cazul), mărimea şi cantitatea, trebuie să apeși pe butonul „Adaugă în coş” pentru a include articolul în comanda ta.

CE PAŞI TREBUIE SĂ URMEZ PENTRU A PLASA O COMANDĂ?

Alegeţi categoria care vă interesează, apoi căutați articolul de care aveți nevoie.

Faceţi clic pe articolul pe care doriţi să-l cumpăraţi şi veţi avea mai multe fotografii cu acesta, denumirea, codul, descrierea, preţul, culoarea, mărimile disponibile, compoziţia şi îngrijirile.

Selectaţi cantitatea, culoarea sau alte detalii necesare şi adăugaţi articolul în coş. După aceea, veţi putea alege între „Continuă cumpărăturile” şi „Plasează comandă”.

Ţineţi cont de faptul că, pentru prelucrarea comenzii, aveţi la dispoziţie două opţiuni: vă puteţi înregistra sau puteţi efectua cumpărăturile în calitate de vizitator.

Dacă preferaţi să vă înregistraţi, va trebui să introduceţi datele dvs. personale, adresa de facturare, adresa de livrare şi să selectaţi „Enter”.

Alegeţi metoda de livrare (curier), pentru a primi comanda la domiciliu, apoi apăsaţi pe „Finalizare şi Plată”.

Selectaţi o modalitate de plată, introduceţi datele şi apăsaţi pe „Autorizare Plată”.

După aceea, veţi primi un e-mail de confirmare a comenzii.

POT AVEA ACCES LA FACTURA MEA?

Da. O poţi accesa în secţiunea Comenzi efectuate, din contul tău, de îndată ce pachetul se află în posesia companiei de transport.