LIVRAREA & POLITICA DE RETUR

UNDE POT SĂ PRIMESC COMANDA?

Poate fi trimisă la o adresă aleasă de tine (la domiciliu, la locul de muncă etc. – niciodată la o căsuţă poştală).

CARE ESTE PROCESUL DE LIVRARE LA DOMICILIU?

Dacă ai ales livrarea la domiciliu, îţi vom trimite un e-mail prin care ţi se va confirma că articolele tale au fost expediate (când comanda ta pleacă din depozit) şi încă unul cu numărul de urmărire (cu un link către pagina web a curierului).

CÂT VOI PLĂTI PENTRU TRANSPORT?

Depinde de suma cumpărăturilor şi de locul livrării:

La domiciliu 0 – 300 Lei 30 Lei
La domiciliu Peste 300 Lei GRATUIT

ÎN CÂT TIMP VOI PRIMI COMANDA?

O vei primi în aproximativ 10-14 zile lucrătoare.

POT SĂ URMĂRESC STAREA COMENZII MELE?

Da, în secţiune Comenzi efectuate a contului tău, vei vedea starea comenzilor tale şi vei avea un link pentru a urmări locul exact în care se află acestea după ce au fost procesate de către compania de transport. De asemenea, vei primi un e-mail cu un link pentru urmărirea pachetului, de îndată ce acesta este pregătit de expediere.

 

POLITICA DE RETUR

Produsele achiziționate pot fi returnate în termen de maximum 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii.

Condiții de returnare

Satisfacția dumneavoastră este cea mai importantă pentru noi. Cu www.yourdesign.ro, sunteți tot timpul 100% satisfăcut. În cazul în care nu sunteți 100% satisfăcuți, va garantăm returnarea banilor.

Conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Produsele realizate prin comandă personalizată nu se pot returna.

Termenii de returnare

Trebuie să ne anuntați prin e-mail la adresa: office@yourdesign.ro în primele 14 zile de la primirea comenzii ce produse doriți să returnați. Produsele pot fi returnate numai dacă se află în starea lor originală, nu prezintă deteriorări datorate unei utilizări, dacă sunt însoțite de ambalajul original, eticheta de carton a brandului nedetașată, precum și de documentele primite în cutie. Nu vom primi produse care prezintă urme de uzură. Produsele de pe www.yourdesign.ro se returnează la adresa menționată în emailul de confirmarea a returului. Intră în sarcina clientului să solicite serviciile curierului Fan Courier pentru returnarea produselor, costurile fiind suportate de către acesta. Atenție: Nu acceptăm colete cu plata ramburs.

Plata: Restituirea contravalorii produselor se va face doar după verificarea produselor. Rambursarea banilor va fi făcută prin aceeași metodă prin care comandă a fost achitată și poate dura maxim 10 zile lucrătoare de la dată confirmării primirii și verificării produsului returnat.