POLITICA DE RETUR

Produsele achiziționate pot fi returnate în termen de maximum 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii.

Condiții de returnare

Satisfacția dumneavoastră este cea mai importantă pentru noi. Cu www.yourdesign.ro, sunteți tot timpul 100% satisfăcut. Dacă nu, vă veți primi banii înapoi.

Conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Produsele realizate prin comandă personalizată nu se pot returna.

Termenii de returnare

Trebuie să ne anuntați prin e-mail la adresa: office@yourdesign.ro sau telefonic la 0720 027 804 în primele 14 zile de la primirea comenzii ce produse doriți să returnați. Produsele pot fi returnate numai dacă se află în starea lor originală, nu prezintă deteriorări datorate unei utilizări, dacă sunt însoțite de ambalajul original, eticheta de carton a brandului nedetașată, precum și de documentele primite în cutie. Nu vom primi produse care prezintă urme de uzură. Produsele de pe www.yourdesign.ro se returnează la adresa: Home&Design Mall, Your Design, Bulevardul Ghencea nr. 126-132, București, sector 6. Intră în sarcina clientului să solicite serviciile curierului Fan Courier pentru returnarea produselor, costurile fiind suportate de către acesta. Atenție: Coletul nu se trimite cu plata rambursului la destinatar. În cazul în care acest lucru se întamplă, coletul se va întoarce la expeditor, iar returnarea banilor se face în contul bancar menționat, după verificarea produselor.

IBAN Vă rugam să indicați numele și contul IBAN unde să vă rambursăm banii.