Povestea noastră

Am început o afacere de perdele și draperii și probabil că felul în care acestea cad drept, fără cute, ne-a confirmat felul nostru vertical în a ne construi și urmări idealurile, fără compromisuri, mereu în căutarea unor idei inovatoare. Drumul dezvoltării ne-a adus aici, în acest proiect care le propune oamenilor un mod de viață autentic, anti-consumerist, cu decorațiuni și obiecte de design pe care să le integreze în universul interior al locuințelor în care trăiesc.

Credem că felul în care suntem construiți, design-ul interior al fiecăruia se reflectă în tot ceea ce, la rândul nostru, construim în viața, în casa și în jurul nostru. Și dacă noi înșine suntem în interior ambițioși, integri, mereu curioși să descoperim ceva nou și inovator, încrezători în oameni și atenți la tot ce ne-nconjoară, toate acestea se vor oglindi apoi în stilul armonios în care arată casa și toate în jurul nostru.


Am deschis această platformă pentru toți cei care își propun să își înfrumusețeze casa cu decorațiuni și obiecte de design, de calitate atent selecționată, provenite din zone de producție sustenabile și durabile. Misiunea noastră este să le oferim oamenilor cele mai potrivite soluții și resurse pentru decorațiuni interioare, precum și încrederea că ei înșiși pot aduce armonia și bunul gust în casele și în viețile lor.
Iar viziunea în care credem este că vom deveni cea mai apreciată platformă de soluții de design interior care vor integra armonios tehnologia, design-ul și grija pentru natură și, astfel, vom fi un catalizator puternic pentru schimbarea în bine a oamenilor și a mediului în care aceștia trăiesc.