Your Design Showroom

Your Design – Home is your story

Your Design este o afacere de familie. De 11 ani, îți aducem lucrurile care îți fac casa mai frumoasă și îi dau personalitate: perdele și draperii, corpuri de iluminat și obiecte mici de mobilier. Noi te ajutăm să îți transformi casa în acasă. Pentru că nu există două povești de viață la fel, așa nu există nici două case la fel. Scopul nostru este să te ajutăm să îți scrii propria poveste de acasă. Poate că nu ai toate detaliile tehnice; poate nu știi exact ce stil cauți, ce dimensiuni îți sunt necesare sau ce țesături se potrivesc cel mai bine cu mobila sau culoarea pereților. Dar sigur știi cum ai vrea să te simți când ajungi seara acasă. Cum vrei să se vadă cerul din camera copiilor tăi sau ce ar trebui să le transmită casa ta celor care îi trec pragul. Pentru ca visul tău să prindă contur, noi îți venim în ajutor cu servicii complete, de la consultanță de stil, pentru ca tu să faci cea mai bună alegere, la măsurători profesioniste, finisarea perdelelor și draperiilor, precum și montarea lor.

Pentru ca visul tău să prindă contur, noi îți venim în ajutor cu servicii complete, de la consultanță de stil, pentru ca tu să faci cea mai bună alegere, la măsurători profesioniste, finisarea perdelelor și draperiilor, precum și montarea lor.

Cred că sunt 5-6ani de când am făcut perdele și draperiile aici și încă arată impecabil rejansă. Doamna Geta este minunată!​
Stor roman camera copil
Alina Raef
București
Rar mi-a fost dat să văd atâta dedicare pentru meseria pe care o face cineva, precum am văzut la doamna Geta. Răbdare în explicații, atenție la detalii, profesionalism la superlativ!
Alina Mircea
București

Program de lucuru:

Luni-Vineri 10:00 – 19:00

Sâmbătă 10:00 – 17:00

Duminică: Închis

Telefon showroom: 0720027804

[]